image51

HUDÅTSTRAMNING

PLASMA PEN är en minimalt invasiv behandling som använder en typ av penna försedd med en liten tipp för att leverera värme till huden som stramas åt och slätas ut. Behandlingen är helt ytlig, dvs. man sticker aldrig hål eller jobbar inuti huden. 

F & Q

image52

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

När tippen kommer nära huden skapas en en syre-kvävemix som avger en gnista av plasmaljus. Genom plasmaljuset värms små kolonner i huden, på så vis krymper hudfibrerna och kollagenproduktionen ökar vilket leder till att huden stramas åt och avlägsnar överflödig hud. Dessa resultat är jämförbara med plastikkirurgi.  

VAD HÄNDER EFTER EN BEHANDLING?

Du ser resultat direkt efter din behandling och ditt behandlade område fortsätter att stramas åt när det läker under de kommande 1-3 månaderna. 

VEM KAN BEHANDLAS?

Du kan inte behandlas om du har följande:

Diabetes, cancer, hyperpigmentering, pacemaker, epilepsi, hepatit, om du är gravid eller ammar, har eksem, rosacea, psoriasis, herpes, inflammationer eller andra okända hudåkommor på det behandlade området. 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

I dom flesta områden är det permanent, vissa områden kan behöva fler behandlingar beroende på hur mycket lös hud och rynkor som förekommer. Vi brukar säga att det går att uppnå resultat från 1-3 behandlingar.   

OMRÅDEN SOM KAN BEHANDLAS

Hängande ögonlock, påsar under ögonen, kråksparkar, rynkor på pannan, brynlyft, rynkor runt munnen, kalkonhäng, hamsterpåsar, dekolletage, milier, korrigering av ärr, bristningar, hudflikar, pigmentfläckar, brustna blodkärl, gropar och ojämnheter m.m.  

ATT TÄNKA PÅ FÖRE OCH EFTER EN BEHANDLING

 • Använd solskydd på det behandlade området 3 månader efter behandlingen för att undvika hyperpigmentering.


• Det finns vissa läkemedel som inte bör tas i samband med behandlingen, detta går vi igenom på konsultationen.


• Det viktigt att smörja området med den kräm som du köper av oss för en snabbare läkning.

KONSULTATION

För att vi ska kunna ge dig så bra resultat som möjligt rekommenderar vi att du alltid kommer på en kostnadsfri konsultation hos oss. Under konsultationen går du tillsammans med en diplomerad terapeut igenom dina önskemål, frågor och den information du behöver inför din behandling.