image78

PERMANENT HÅRBORTTAGNING

CAPIUS TRIO LASER har tre olika våglängder för effektivare, snabbare och säkrare permanent hårborttagning.

TRIO laserns inbyggda dubbla kylsystem kyler ner huden och på så vis kan vi erbjuda våra kunder nästan helt smärtfria behandlingar. 

image79

CAPIUS TRIO LASER

755mn ALEXANDRIT

Är en våglängd med hög absorptionsförmåga på melanin och bäst på ytliga, tunna och ljusare hår.


810mn DIODELASER

Är en våglängd som har absorptionsförmåga på melanin, kan behandla ljusare som mörkare hudfärg. Utmärkt vid behandling av hår som ligger medeldjupt i huden som t.ex kinder och ben.


1064mn ND:YAG

Denna våglängden har längre absorptionsförmåga på melanin men är den djupaste våglängden som når hår papillen / hårroten. Speciellt bra vid mörkare hud och djupare hår. Ju djupare ner vi når med lasern desto mer värmeutveckling uppstår. Detta medför att Yag-lasern optimerar laserbehandlingen på ett fullständigt sätt.


Alla våra behandlingar utförs av diplomerade laserterapeuter med bred erfarenhet inom området.

F & Q

image80

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

Detta beror på olika faktorer, dels växtfasen på hårstråna, hudtyp, antal hårsäckar, färg och struktur på hårstråna och behandlingsområdet. Eftersom detta är individuellt varierar antal behandlingar från person till person.

VAD HÄNDER EFTER EN BEHANDLING?

Rodnad och lätt klåda kan ibland förekomma och avtar efter en stund eller upp till några dagar.

VEM KAN BEHANDLAS?

Är du gravid eller ammar, har en viss sjukdom eller tar viss medicinering ska inte hårborttagning med laser göras. Hårborttagning fungerar inte på helt vita, blonda eller röda hårstrån. Ibland kan hårstråna vara mörkare i hårrötterna hos personer med blonda, vita eller röda hårstrån och därför ändå kunna göra behandlingar. Allt detta går vi tillsammans igenom vid konsultationen. 

ATT TÄNKA PÅ FÖRE OCH EFTER EN BEHANDLING.

• Du ska inte sola 2 veckor före och efter behandling, detta gäller även om du solar solarium.


• Ingen plockning, vaxning, trådning eller användning av kemikalier för att avlägsna hår ca 4 veckor före och efter behandling ska utföras.


• Använd inte blekningskrämer eller parfymerade produkter på det området som ska behandlas.


• Håret ska rakas dagen före eller samma dag som behandlingen. Vi rekommenderar alltid att du rakar dig dagen innan för att minska risken för hudirritationer.


• Använd inte brun utan sol- produkter ca 14 dagar innan behandling.


• Skydda huden från solexponering med kläder och solskyddsfaktor 30 innan och mellan laserbehandlingar. Använd inte solskydd 24 timmar innan en behandling.

KONSULTATION

För att vi ska kunna ge dig så bra resultat som möjligt rekommenderar vi att du alltid kommer på en kostnadsfri konsultation hos oss. Under konsultationen går du tillsammans med en diplomerad terapeut igenom dina önskemål, frågor och den information du behöver inför din behandling.