image12

MICRONEEDLING

Microneedling är en behandling där man gör en kontrollerad skada i huden med hjälp av små, mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr.

F & Q

image13

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera den kontrollerade skadan. Tillväxtfaktorer frigörs, och huden börjar producera nytt kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur.


Microneedling levererar upp till 2040 mikrokanaler per sekund och har en justerbar nåldjup från 0,25 mm till 2,5 mm, där de olika nåldjupen används utefter vilket område som behandlas.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

Behandlingen ger resultat redan efter 1 behandling men det rekommenderas en kur på 3-6 behandlingar beroende på hudens tillstånd. Behandlingen kan upprepas varje 4-6 veckor och tar ca 1 timme att behandla ansiktet. 

OMRÅDEN SOM KAN BEHANDLAS

Microneedling rekomenderas för behandling av:


- rynkor och fina linjer

- åldrad och spänstfattig hud

- stora porer

- ärr av t.ex. acne, kirurgi och brännskador

- hudbristningar

- solskadad hud

- pigmentering

- celluliter

- grå och livlös hud

- röda pigment i ansikte

VEM KAN BEHANDLAS?

- män och kvinnor

- torr, normal och blandad hud

- alla hudtyper och hudfärger

KONSULTATION

För att vi ska kunna ge dig så bra resultat som möjligt rekommenderar vi att du alltid kommer på en kostnadsfri konsultation hos oss. Under konsultationen går du tillsammans med en diplomerad terapeut igenom dina önskemål, frågor och den information du behöver inför din behandling.